Esteu aquí: Inici Salut Notícies Salut Pública La Unitat Tècnica de Salut Pública realitza diverses campanyes de control sanitari durant l’estiu

La Unitat Tècnica de Salut Pública realitza diverses campanyes de control sanitari durant l’estiu

La Unitat Tècnica de Salut Pública realitza diverses campanyes de control sanitari durant l’estiu

S’estan fent inspeccions i recollida de mostres als casals d’estiu i a les piscines d’ús públic.
01/08/2013

 

La Unitat Tècnica de Salut Pública dins de les seves competències en protecció de la salut del municipi de Tarragona, programa anualment les campanyes de control sanitari.

Des del 25 de juny i durant tot el juliol s’està realitzant la campanya de control sanitari dels casals d’estiu als centres educatius de Tarragona. La campanya consisteix en la revisió de la metodologia de treball a les cuines i menjadors, la procedència del gènere o del menjar en el cas dels serveis d'àpats, i un control de l’aigua que beuen. També es revisen els controls que es fan a l’aigua de les piscines que es munten als centres. Durant la inspecció es recullen mostres del menú que s’analitzaran microbiològicament al Laboratori Municipal de Tarragona.

També durant els mesos de juliol i agost, en col·laboració amb el Centre de Recursos del Medi, realitza un estudi de les condicions higièniques i sanitàries de piscines d’hotels, càmpings, pavellons municipals i de clubs esportius del municipi. La campanya consisteix en una inspecció sanitària de les piscines i dels vestuaris d’on es recullen mostres per analitzar. La metodologia i els resultats de l’estudi al complet s’especifiquen en el treball que es realitza amb totes les dades recollides durant la campanya. Els resultats ens permeten obtenir una àmplia base de dades de les condicions sanitàries de les piscines públiques i extreure conclusions i possibles millores.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta