Esteu aquí: Inici Salut Notícies Salut Pública Programa de Suport Vital Bàsic a les Escoles

Programa de Suport Vital Bàsic a les Escoles

Programa de Suport Vital Bàsic a les Escoles

06/09/2019

Des del Servei de Promoció de la Salut iniciem el programa de Suport Vital a les Escoles (SVe) el dia 5 de setembre, organitzant una jornada de treball amb l’assistència de 50 professors implicats en el SVe que pertanyen a 25 centres educatius, per fer un petit reciclatge dels objectius i activitats.

Tot i que es va iniciar en Terres de l’Ebre, l’Ajuntament de Tarragona en forma part des del curs 2010-2011, quan es va iniciar la fase pilot de desenvolupament. En l’actualitat hi estan participant un total de 8.828 alumnes de 30 centres educatius de la nostra ciutat, impulsat pel Servei Municipal de Promoció de la Salut, que forma part del grup de treball SVe de Tarragona i que coordina el Programa en tots els centres que pertanyen al CRP (Centre de Recursos Pedagògics) del Tarragonès.

Al mateix temps, el proper 16 d’octubre, amb motiu del dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca, està previst fer en el recinte firal de Tarragona una trobada amb alumnes de 6è de primària i 4rt d’ESO dels centres educatius que participen en el Programa SVe.

Segells de reconeixement d’administració oberta