Esteu aquí: Inici Salut Notícies Salut Pública Sobre les colònies de gats ferals

Sobre les colònies de gats ferals

Sobre les colònies de gats ferals

Els ciutadans i ciutadanes poden presentar les seves aportacions relatives a la regulació del manteniment i control d'aquestes colònies
25/04/2019

El 15 de març d'enguany, la consellera delegada de l'Àrea de Serveis a la Persona i la Ciutadania va emetre un decret relatiu als criteris de reconeixement, manteniment i, en el seu cas, autorització de gestió de colònies de gats.

El cas és que diferents entitats que gestionen colònies de gats han expressat les seves reserves i contrarietats pel que fa a aquest tema. A això s'hi ha d'afegir que des de fa temps s'han interposat diverses denúncies i queixes referents a extrems com el comportament invasiu dels animals, incompliment de normes d'alimentació i salubritat, proliferació descontrolada, etc.

Vist això, la consellera delegada de l'Àrea de Serveis a la Persona i la Ciutadania ha considerat necessari emetre un decret amb data 4 d'abril, mitjançant el qual se suspèn l'executivitat del decret de 15 de març i s'obre un termini d'informació pública perquè els ciutadans i ciutadanes puguin presentar les seves aportacions pel que fa a les condicions que han de complir les colònies de gats ferals.

Aquest decret està publicat a la Seu Electrònica i hi podeu accedir clicant aquí.

Segells de reconeixement d’administració oberta