Esteu aquí: Inici Salut Notícies Salut Pública Tarragona talla l'aigua de les fonts públiques per evitar el risc de contagi

Tarragona talla l'aigua de les fonts públiques per evitar el risc de contagi

Tarragona talla l'aigua de les fonts públiques per evitar el risc de contagi

Tot i que l’aigua subministrada compleix totes les garanties sanitàries, el tancament està causat pel risc de contagi que en suposa l'ús públic, el contacte amb els diferents elements de les fonts
06/04/2020

La Conselleria de Salut Pública de Ajuntament de Tarragona, seguint la recomanació del Departament de Salut de la Generalitat, comunica que es tanca el subministrament d’aigua de les fonts públiques de la ciutat i també les que són ornamentals. Tot i que l’aigua subministrada compleix totes les garanties sanitàries, el tancament està causat pel risc de contagi que suposa el seu ús públic, el contacte amb els diferents elements de les fonts (aixeta, brollador, etc.).

Demà, 7 d’abril, es tancaran totes les fonts, tant les que són d’EMATSA com les de parcs i jardins de l’Ajuntament.

Les persones que no tenen subministrament d’aigua al seu domicili disposen d’un telèfon per comunicar-ho a EMATSA, i s’activarà el protocol establert d’atenció social. El telèfon és el següent: 900 203 329.

Cal assenyalar que EMATSA no talla l’aigua a cap família amb informe de vulnerabilitat social emès per l’administració competent, ja que disposa d’un fons social destinat a cobrir el 100 % de les factures en aquests casos.

Segells de reconeixement d'administració oberta