Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2009 La Guàrdia Urbana posa en marxa la campanya de seguretat de Nadal

La Guàrdia Urbana posa en marxa la campanya de seguretat de Nadal

La Guàrdia Urbana posa en marxa la campanya de seguretat de Nadal

Durant les festes, els eixos comercials de la ciutat veuran reforçada la presència policial
04/12/2009

 

Aquest divendres 4 de desembre es posa en marxa la campanya de Nadal de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Durant les festes, els eixos comercials de la ciutat veuran reforçada la presència policial, amb més patrulles a peu. L’objectiu d’aquest dispositiu és millorar el nivell de seguretat dels ciutadans i comerciants i garantir la seguretat en el trànsit.

La Rambla Nova, carrer de la Unió, els entorns del Mercat Central de Tarragona i del Parc Central i les zones de vianants comptaran amb més patrulles durant els horaris comercials, ja que en aquestes dates augmenten els desplaçaments i s’incrementa la confluència de persones a l’espai públic. La policia de la ciutat també augmentarà la seva presència al polígon comercial Les Gavarres i als barris de la ciutat, tal com explica el cap de la Guàrdia Urbana, Rafel Comes: “l’objectiu d’aquest dispositiu és reduir el nombre de delictes que es puguin produir en aquestes dates però, sobretot, garantir que la ciutadania se senti més segura i pugui gaudir de les festes amb la màxima normalitat”.

A més de la presència al carrer, la Guàrdia Urbana també incrementarà els controls de trànsit sobre el consum d’alcohol i la seguretat viària. En aquest sentit, el tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Carles Castillo, explica que: “des de la Guàrdia Urbana intensificarem els controls, ja que són dates assenyalades i de celebracions, però també vull fer una crida a la responsabilitat de la ciutadania perquè evitin el consum de begudes alcohòliques si han de conduir i puguem gaudir d’unes festes amb seguretat i tranquil·litat”.

El dispositiu comptarà amb la col·laboració del cos de Mossos d’Esquadra durant les tardes de dijous i divendres, quan realitzaran patrullatges mixtes per les zones esmentades. La coordinació dels dos cossos policials s’integra també en Pla de Seguretat de Nadal que posa en marxa el cos de Mossos a tota Catalunya .

Segells de reconeixement d’administració oberta