Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2009 Denuncia un robatori amb violència i és denunciat per simulació d'un delicte i falta d'estafa

Denuncia un robatori amb violència i és denunciat per simulació d'un delicte i falta d'estafa

Denuncia un robatori amb violència i és denunciat per simulació d'un delicte i falta d'estafa

L'individu volia comprar telèfons mòbils de segona mà però va acabar adquirint pastilles de sabó
30/09/2009

El dissabte 26 de setembre un individu va presentar-se a l’Oficina de Recepció de Denúncies de la Guàrdia Urbana explicant que havia patit un robatori amb violència i intimidació amb arma de foc. Davant aquesta declaració la Guàrdia Urbana va donar avís a totes les unitats sobre els fets. El dia següent, diumenge, l’individu va tornar a presentar-se a l’Oficina manifestant que havia presentat una denúncia falsa, que realment havia patit un estafa i que la impotència davant la situació l’havia fet reaccionar d’aquella manera.

A continuació, va explicar que dos individus que es trobaven en un vehicle van aturar-lo al carrer Barcelona per preguntar-li on podien vendre telèfons mòbils de segona mà. Ell va contestar-los que estava interessat en els aparells i van començar una negociació arribant a un acord. L’individu va dirigir-se a un caixer proper per treure els diners i, seguidament, van fer-lo pujar al vehicle ràpidament i van simular col·locar els aparells amb els carregadors en una bossa i van fer l’intercanvi de manera precipitada. En arribar al seu domicili va comprovar que a l’interior de la bossa només hi havia unes pastilles de sabó. La ràbia del moment l'havia fet reaccionar d’aquella manera. Davant dels fets, els agents van realitzar la instrucció al Jutjat primer per la denuncia de robatori amb violència, i posteriorment, la simulació de delicte i la falta d'estafa.

Segells de reconeixement d'administració oberta