Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2009 Detingut per un presumpte delicte de robatori amb força a l'interior d'una vivenda

Detingut per un presumpte delicte de robatori amb força a l'interior d'una vivenda

Detingut per un presumpte delicte de robatori amb força a l'interior d'una vivenda

El vigilant d'una obra que es realitza a la zona, pressumpte autor
08/09/2009

A les 3 h de la matinada d'aquest dimarts, la Guàrdia Urbana ha rebut l'avís d'una veïna de Cala Romana que estava escoltant sorolls al pis de sota. En arribar al lloc dels fets, els agents observen una finestra oberta, l'apartament tot desordenat i que la porta i el marc d'accés a la vivenda han estat forçats. En la inspecció els agents localitzen un telèfon mòbil Nokia que els propietaris de la vivenda declaren que no és seu.

Seguidament, el vigilant de la urbanització avisa la Guàrdia Urbana que el vigilant de l'obra que s'està realitzant al costat de la vivenda robada ha arribat al seu lloc de treball. Els agents es dirigeixen a l'obra i identifiquen l'individu, un home de 37 anys de nacionalitat cubana. L'interroguen i ell manifesta respostes contradictòries. En preguntar-li pel seu telèfon mòbil, la descripció coincideix amb la del telèfon que han localitzat a la vivenda robada. L'individu els facilita el número de PIN del seu mòbil que coincideix amb el trobat a la vivenda, per la qual cosa es procedeix a la seva detenció per un presumpte delicte de robatori amb força a l'interior de vivenda.

Segells de reconeixement d’administració oberta