Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2009 Detinguts quatre joves per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa

Detinguts quatre joves per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa

Detinguts quatre joves per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa

Van forçar diferents portes d'un pati d'un edifici de Torreforta
23/10/2009

 

A les 0.19 h de la matinada de dimecres a dijous, la Guàrdia Urbana de Tarragona va rebre l’avís d’un veí del carrer Gandesa de Torreforta que havia vist un grup de quatre  individus que saltaven una porta metàl·lica i accedien al pati interior d’un edifici. En arribar al lloc dels fets, els agents van localitzar els quatre individus, tres d’ells de 18 anys, un de nacionalitat boliviana i dos de colombiana; i un tercer menor d’edat. Tots quatre estaven amagats en una de les terrasses de l'edifici i portaven dues barres metàl·liques.

En procedir a la seva identificació, els joves van manifestar que havien saltat per veure què trobaven. Els agents van comprovar que diverses portes del pati havien estat forçades per la qual cosa es va procedir a la detenció dels quatre joves per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Segells de reconeixement d’administració oberta