Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2009 Detingut per un presumpte delicte de robatori amb violència

Detingut per un presumpte delicte de robatori amb violència

Detingut per un presumpte delicte de robatori amb violència

Va ferir a un ciutadà per agafar-li dos cartrons de tabac
07/10/2009

A les 19.35 h del dia 30 de setembre, la central de la Guàrdia Urbana va rebre l'avís d'una baralla al carrer Pare Palau. Una dotació va dirigir-se al lloc indicat i en arribar-hi va observar tres persones al terra forcejant, dues d'elles van resultar ser dos policies fora de servei i van explicar que la persona que estaven retenint, un home de 33 anys nascut a Tarragona, acabava de robar amb violència i que la víctima es trobava estirada a terra amb una ferida al cap a la Rambla Nova a l'alçada del carrer Pau Casals.

Un dels agents es va dirigir al lloc on es trobava la víctima per atendre-la i va ser traslladada a l'hospital. Els agents fora de servei van declarar que estaven circulant en una motocicleta quan van observar que l'individu retingut donava una forta empenta a la víctima i li sostreia dos cartrons de tabac, per la qual cosa van iniciar la persecució i retenció. Davant dels fets, es va procedir a la seva detenció per un presumpte delicte de robatori amb violència.

Segells de reconeixement d’administració oberta