Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2009 Detingut un home de 34 anys per trencar l'ordre d'allunyament de la seva excompanya sentimental

Detingut un home de 34 anys per trencar l'ordre d'allunyament de la seva excompanya sentimental

Detingut un home de 34 anys per trencar l'ordre d'allunyament de la seva excompanya sentimental

La Guàrdia Urbana deté un altre individu per presumptes agressions amenaces de mort contra un veí
27/08/2009

El dimecres 26 d’agost a les 2.44 h de la matinada, agents de la Guàrdia Urbana van aturar al conductor d’un vehicle que circulava per la N-340 perquè havia comès una infracció de trànsit. En comprovar la seva documentació, els agents van constatar que el conductor, un individu de nacionalitat pakistanesa de 34 anys, no havia obtingut mai el permís de conducció i que constava una ordre d’allunyament de la seva ex companya sentimental, que anava amb ell en aquell moment, per la qual cosa es va procedir a la seva detenció.
 
El dimarts 25 d’agost, a les 0.50 h, una patrulla d’agents de la Guàrdia Urbana va aturar al conductor d’un vehicle que circulava pel carrer Joan Fuster perquè presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques. Els agents van informar-lo dels seus drets i de l’obligació de sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia però l’individu, de nacionalitat espanyola i 48 anys, va negar-se reiteradament a realitzar la prova, per la qual cosa va ser detingut. També se li van instruir diligències per desobeir i oferir resistència als agents en el moment de la detenció.
 
El dilluns 24 d’agost a les 13.45 h un veí de Sant Pere i Sant Pau va presentar una denúncia a l’Oficina de Recepció de Denúncies de la Guàrdia Urbana contra un veí per presumptes agressions i amenaces de mort per unes diferències que, segons va explicar el denunciant, tenen des de fa anys. El dia següent, dimarts 25, la Guàrdia Urbana va localitzar el veí denunciat, un individu de nacionalitat espanyola de 36 anys, i un cop informat dels motius de la denúncia es va procedir a la seva detenció.
 
 
 
 

Segells de reconeixement d’administració oberta