Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2009 Detingut un jove de 25 anys per agredir un agent de la Guàrdia Urbana

Detingut un jove de 25 anys per agredir un agent de la Guàrdia Urbana

Detingut un jove de 25 anys per agredir un agent de la Guàrdia Urbana

Durant el cap de setmana també s'han efectuat tres detencions més per robatoris al centre de la ciutat
11/08/2009
Sobre les 5.30 hores del dia 09 d’agost, la Central de la Guàrdia Urbana va rebre una trucada d’uns veïns de la Part Baixa de la ciutat per les molèsties que estaven ocasionant uns usuaris de locals d’oci de la zona, queixant-se que estaven consumint a la via pública, i les seves rialles i crits impedien el descans veïnal. En arribar al lloc dels fets, els agents de la policia local van ser increpats i criticats per les persones que estaven al carrer que també van començar a llençar ampolles de vidre al terra. Un dels agents va demanar a un dels individus concentrats que s’identifiqués i li lliurés el mòbil per comprovar si havia estat gravant o fotografiant l’actuació policial i aquest va començar a agredir l’agent. Com a resultat es va procedir a la detenció del jove de 25 anys de nacionalitat espanyola per un presumpte delicte d’atemptat contra l’agent de l’autoritat.
 
A les 17 h del dissabte 8 d’agost, la Guàrdia Urbana va detenir a un individu de nacionalitat espanyola de 31 anys a un centre comercial de la ciutat per un presumpte delicte de furt. L’individu utilitzava una bossa recoberta a l’interior amb paper d’alumini per evitar que s’activessin les alarmes dels establiments, però un dels vigilants el va detectar i va avisar a la Guàrdia Urbana. El total d’articles sostrets tenien un valor aproximat de 450 euros
 
A les 13.16 h del dissabte 8 d’agost, la Guàrdia Urbana ve rebre un avís que s’havia produït un incendi en una vivenda del carrer Smith. En arribar a lloc dels fets, el foc ja s’havia extingit i les persones que estaven a l’interior de l’immoble ja havien sortit de la vivenda. Només una persona va haver de ser atesa per cremades lleus al seu domicili, però no va ser necessari traslladar-la a l’hospital.
 
A les 13.30 h del divendres 7 d’agost, la Guàrdia Urbana va instruir diligències a dos individus de Camerun de 29 i 30 anys per una presumpta falta de furt  que es va produir en un centre comercial de la ciutat. Els presumptes autors intentaven sostreure objectes de cosmètica quan van ser sorpresos pels vigilants.
 
 
 
.
 
 
Segells de reconeixement d'administració oberta