Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2009 El proper dimecres hi haurà una prova de so de les sirenes del Plaseqcat

El proper dimecres hi haurà una prova de so de les sirenes del Plaseqcat

El proper dimecres hi haurà una prova de so de les sirenes del Plaseqcat

Es faran sonar les sirenes del Polígon Nord i Sud, en total 20 sirenes, instal·lades des de La Canonja fins a Sant Salvador
27/11/2009

 

El Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, realitzarà el proper dimecres una prova de so de les sirenes del Plaseqcat d’avís a la població sobre el risc químic. Tot plegat, amb la finalitat d’aconseguir una millor resposta d’autoprotecció per part dels ciutadans en cas d'accident químic.
 
El dia de la prova és el 2 de desembre al llarg del matí. A Tarragona es faran sonar les sirenes del Polígon Nord i Sud; en total 20 sirenes, instal·lades des de La Canonja fins a Sant Salvador.
 
Al Polígon Nord l'activació d’alerta de les sirenes serà a les 10 h i l'activació del final d'alerta a les 10.10 h. Al Polígon Sud l'activació es farà a les 10.20 h i l'activació del final d'alerta a les 10.30 h.
 
L’Ajuntament de Tarragona, per tal d’avisar els ciutadans d’aquesta prova, s’ha reunit amb  es associacions de veïns del centre i Ponent, i també ha distribuït tríptics informatius i pòsters a totes les zones afectades.
 
Les proves de so de les sirenes es realitzaran a tota Catalunya.
 
 
 
Tarragona, 27 de novembre de 2009
Segells de reconeixement d’administració oberta