Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2009 L’Ajuntament dóna llum verda al Consell Municipal de la Mobilitat

L’Ajuntament dóna llum verda al Consell Municipal de la Mobilitat

« Novembre 2019 »
Novembre
DlDtDcDjDvDsDg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

L’Ajuntament dóna llum verda al Consell Municipal de la Mobilitat

El proper ple aprovarà la creació d’aquest nou òrgan de participació
28/09/2009

El plenari d'aquest dilluns 28 de setembre tractarà la proposta de crear el Consell Municipal de Mobilitat de Tarragona i aprovar inicialment el seu Reglament i sotmetre’l a informació pública. Aquest nou consell es constituirà com un òrgan de consulta en matèries relacionades amb les polítiques de mobilitat de Tarragona i estarà integrat per 50 representants de les administracions i les entitats cíviques i socials de la ciutat.
 
El Consell Municipal de la Mobilitat tindrà com a principal tasca elaborar el Pla de la Mobilitat Urbana a través del debat i la participació ciutadana. Un primer pas, ha estat la redacció del Pacte per la Mobilitat que ha de servir com a eina de treball per establir el futur de la mobilitat a la ciutat tenint en compte criteris com la sostenibilitat, l’eficiència i la seguretat i que ha elaborat una comissió de treball específica integrada per representants de l’administració i entitats de la ciutat i que s’integrarà al Consell. El calendari previst és que a finals d’aquest any aquest nou Consell ja estigui constituït de manera oficial i comenci a treballar, la seva primera funció serà la ratificació d’aquest Pacte.
 
Tal com explica el conseller de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Carles Castillo: “el Consell de la Mobilitat es tracta d’un òrgan estable, que es convertirà en el fòrum de debat que tractarà totes les qüestions sobre la mobilitat de la ciutat, incloent-hi com un dels operadors principals l’EMT. D’aquest consell en penjarà també un altre òrgan estable de debat, i pretenem també de proposició i «control», que serà el Consell d'Accessibilitat, que es dedicarà a revisar i fer propostes en tots els projectes que es facin a la ciutat, que tinguin una repercussió als nostres carrers, així com a anar posant damunt de la taula aquelles situacions que a hores d'ara encara dificulten la mobilitat a les persones discapacitades”.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat