Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2009 La Guàrdia Urbana de Tarragona celebra aquesta setmana el seu aniversari amb actes oberts a tota la ciutadania

La Guàrdia Urbana de Tarragona celebra aquesta setmana el seu aniversari amb actes oberts a tota la ciutadania

La Guàrdia Urbana de Tarragona celebra aquesta setmana el seu aniversari amb actes oberts a tota la ciutadania

El divendres 11, dia de la festivitat, el Palau de Congressos es vestirà de gala per commemorar els 152 anys de la policia de la ciutat
07/12/2009

 

El proper divendres dia 11 de desembre la Guàrdia Urbana de Tarragona celebra el 152è aniversari de la seva creació. Per commemorar aquest data el cos de la Guàrdia Urbana ha programat durant aquesta setmana una sèrie d’actes per compartir la festivitat amb tota la ciutadania i apropar la tasca que els agents realitzen diàriament a tots aquells que vulguin conèixer-la.

Durant tota la setmana el tram de la Rambla Nova al costat del monument a Roger de Llúria acollirà l’Exposició de mitjans de la Guàrdia Urbana de Tarragona. A la mostra hi haurà una motocicleta i un vehicle policial i es lliurarà material de difusió de la tasca que realitza el cos policial. A més, cada dia una de les unitats que componen el cos estarà present a la mostra per apropar les accions especialitzades que desenvolupen a la seva unitat. Així doncs, el dilluns hi haurà la Unitat de Proximitat; el dimarts, la Unitat de Trànsit; el dimecres, la Unitat de Seguretat Ciutadana i el dijous, últim dia de la mostra, es reuniran agents de les tres unitats.

El dijous dia 10 es disputarà un quadrangular de futbol sala al centre penitenciari de Tarragona on hi participaran funcionaris del centre, interns, agents dels Mossos d’Esquadra i agents de la Guàrdia Urbana. I el diumenge dia 13 es disputarà un altre partit de futbol, aquest cop entre membres de l’Associació Gitana de Tarragona, personal de l’Empresa Municipal de Transports, membres de l’Agrupació de Taxis i agents de la Guàrdia Urbana. El partit serà a les 13 h al Camp de futbol de Sant Pere i Sant Pau.

El divendres, 11 de desembre, dia de la festivitat, al matí el Palau de Congressos acollirà l’acte central de la commemoració que comptarà amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i representants de les entitats i organismes de la ciutat. En aquest acte es farà un reconeixement públic a entitats, ciutadans i agents que han facilitat la tasca policial.

Segells de reconeixement d’administració oberta