Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2009 La Guàrdia Urbana inicia una campanya de seguretat al transport col·lectiu escolar

La Guàrdia Urbana inicia una campanya de seguretat al transport col·lectiu escolar

La Guàrdia Urbana inicia una campanya de seguretat al transport col·lectiu escolar

Els agents comproven el compliment de les mesures de seguretat i també la documentació tant del vehicle com la del conductor
20/10/2009

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha iniciat una campanya per a la seguretat viària que es realitzarà al llarg de tot el curs escolar i que té com a principal objectiu assegurar la seguretat del transport col·lectiu escolar. La campanya es realitza durant aquest segona quinzena del mes d’octubre, es tornarà a fer a mig curs i es repetirà a final de curs, coincidint amb les sortides i excursions que realitzen els centres educatius.
 
Els agents encarregats de realitzar els controls esperen els autobusos al col·legi de destí i quan han baixat els escolars, comencen la inspecció del vehicle, comprovant el compliment de les mesures de seguretat (cinturons, finestres, controls automàtics a les portes d’accés) i també la documentació tant del vehicle com la del conductor que l’habilita per realitzar aquest servei.
 
En total, en aquestes dues setmanes, es realitzaran 12 controls a diferents col·legis del centre i barris de la ciutat. En aquesta campanya els agents aniran acompanyats del Guillem, el personatge que representa l’Educació Vial, i que explicarà d’una manera amena als nens i nenes la importància de la seguretat dins els autobusos que cada dia els porten a l’escola.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta