Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2009 Nou aparcament dissuassiu municipal gratuït i amb 170 places al cementiri

Nou aparcament dissuassiu municipal gratuït i amb 170 places al cementiri

Nou aparcament dissuassiu municipal gratuït i amb 170 places al cementiri

S’afegeix als dos anteriors que l’alcalde va inaugurar a l’avinguda Roma i al costat de Joan XXIII
30/07/2009

 

A partir d’aquest dijous 30 de juliol, Tarragona compta amb 89 places més d’aparcament, que s’afegeixen a les 170 que s’estrenaven fa unes setmanes. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, inaugurarà aquest divendres 31 de juliol al migdia  un nou aparcament dissuasiu, situat al costat del cementiri. Aquest és el tercer dels quatre aparcaments que l’Ajuntament s’ha compromès a executar. L’aparcament tindrà 170 places i serà gratuït.
 
El darrer aparcament dissuasius dels projectats que se situa a la Tabacalera, tindrà 350 places, i entrarà en funcionament properament. Per tant, quan estiguin els quatre en funcionament, la ciutat de Tarragona haurà guanyat prop de 800 noves places. Els quatre solars han estat cedits gratuïtament per particulars a l’Ajuntament.
 
Cal recordar que cada aparcament tindrà a menys de 150 metres una parada d’autobús de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) per fomentar l’ús del transport públic i l’eficiència d’aquests aparcaments.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta