Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2009 Tarragona reuneix experts en mobilitat i tranúblic per debatre “La ciutat del segle XXI: ciutadà, urbanisme i mobilitat”

Tarragona reuneix experts en mobilitat i tranúblic per debatre “La ciutat del segle XXI: ciutadà, urbanisme i mobilitat”

Tarragona reuneix experts en mobilitat i tranúblic per debatre “La ciutat del segle XXI: ciutadà, urbanisme i mobilitat”

Els dies 29 i 30 d’octubre se celebra al Palau de Congressos el XVI Congreso Nacional de Transporte Urbano y Metropolitano de ATUC
26/10/2009

 

 
L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) i la Asociación de Empresas Gestoras de los Transportes Urbanos Colectivos (ATUC) organitzen els dies 29 i 30 d’octubre la XVIa edició del Congreso Nacional de Transporte Urbano y Metropolitano de ATUC al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.
 
L’EMT de Tarragona forma part de l’ATUC, una entitat que està integrada per 76 empreses de busos, metros i ferrocarrils, públiques i privades, responsables del transport col·lectiu urbà de les principals ciutats d’àmbit estatal. Aquestes empreses tenen un índex de participació superior al 78% dels viatgers en autobús, del 100% dels viatgers en metro i tota la xarxa de rodalies de RENFE. L’ATUC treballa per potenciar la utilització del transport urbà i periurbà col·lectiu i defensar la qualitat en la prestació dels serveis i promoure el desenvolupament tecnològic. Amb aquest objectiu organitza cada any el congrés de l’entitat que reuneix tots els seus membres per debatre les novetats i noves tendències del sector. Aquest any la trobada arriba a la seva 16a edició i Tarragona n’és la ciutat amfitriona.
 
El congrés es dividirà en quatre blocs temàtics. El primer d’ells estarà enfocat als hàbits socials i a l'urbanisme i es tractaran temes com la repercussió de la crisi econòmica en el transport urbà i l’aparició de noves maneres de moure’s per la ciutat com la bicicleta i el cotxe compartit. El segon bloc se centrarà en el debat al voltant de la mobilitat i la sostenibilitat. Els dos últims blocs serviran per presentar els models de coordinació del sistema de transports i es presentarà el manual sobre eficiència del transport urbà i metropolità.
 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta