Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2010 A partir de dilluns les parades d'autobusos del carrer Colom es traslladen al carrer Ramón y Cajal

A partir de dilluns les parades d'autobusos del carrer Colom es traslladen al carrer Ramón y Cajal

A partir de dilluns les parades d'autobusos del carrer Colom es traslladen al carrer Ramón y Cajal

Amb motiu de l’inici de les obres del Mercat Central, l’EMT ha anunciat canvis en diferents línies
08/01/2010

Amb motiu de l’inici de les obres del Mercat Central al carrer Colom, a partir del proper dilluns 11 de gener i fins a la finalització de les obres, es restringeix el trànsit de vehicles en aquesta via i l’Empresa Municipal de Transports (EMT) anuncia els següents canvis:

  1. Totes línies d’autobusos que tenen parada al carrer Colom i que van en direcció sud (Eroski), es traslladen al carrer Ramón y Cajal. Són les següents línies: 3, 5, 6, 7, 11, 35 i 54.
  2. Per altra banda, i per tal d’alleugerir el trànsit del carrer Ramón y Cajal, aquest quedarà només en 2 carrils de circulació, un per cada sentit. Per aquesta raó, les línies que tenen parada en aquest carrer (fins ara ubicades davant la botiga Pinturas Pradell) es traslladen als següents punts:
    • La línia 6 tindrà parada a l’avinguda Pau Casals en direcció Sant Pere i Sant Pau
    • Les línies 10 i 54 tindran parada a la Rambla Nova davant l’Escola Oficial d’Idiomes (Rambla Nova, 105), en direcció Hospital Joan XXIII i Sant Pere i Sant Pau, respectivament

Tarragona, 8 de gener de 2010

Segells de reconeixement d'administració oberta