Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2010 Avui la platja de l’Arrabassada acull la jornada infantil “Em diverteixo amb Seguretat”

Avui la platja de l’Arrabassada acull la jornada infantil “Em diverteixo amb Seguretat”

Avui la platja de l’Arrabassada acull la jornada infantil “Em diverteixo amb Seguretat”

18/06/2010

Avui divendres 18 de juny a les 10 del matí, 50 alumnes de 4t de primària del Col·legi del Carme participaran a la jornada “Em diverteixo amb Seguretat” a la platja de l'Arrabassada.

L'activitat està organitzada per Cementos Esfera i la Guàrdia Urbana de Tarragona i té com a objectiu la prevenció dels accidents infantils a la platja, i compta amb la col·laboració del president del Comitè de Seguretat i Prevenció d'Accidents de l'Associació Espanyola de Pediatria, Jordi Mateu. Durant la jornada, els més petits realitzaran jocs interactius sobre seguretat que els hi oferiran recomanacions per jugar i gaudir a la platja i evitar els accidents.

La creu Roja també participa i realitzarà un taller a la mateixa platja, on els nens podran realitzar un RCP (reanimació cardio-pulmonar) amb un nino de simulació.

Lloc i hora: 10 del matí a la platja de l'Arrabassada a l'alçada de les parades de d'autobús de l'Empresa Municipal de Transports.

Segells de reconeixement d’administració oberta