Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2010 Detingut per un delicte contra la propietat intelectual i amenaçes

Detingut per un delicte contra la propietat intelectual i amenaçes

Detingut per un delicte contra la propietat intelectual i amenaçes

Vigilants del del Mercat de Bonavista van presentar denúncia perquè un individu els va empènyer i amenaçar de mort
19/01/2010
 
El diumenge 17 de gener, a les 12.20 h, una patrulla de la Guàrdia Urbana es va dirigir al Mercat de Bonavista després de rebre l’avís que els vigilants de seguretat retenien un individu que els havia amenaçat de mort. Els vigilants van explicar als agents que havien detectat l’individu venent CD falsificats al mercat. En dirigir-se a ell per identificar-lo, els va empènyer i amenaçar de mort, per la qual cosa els vigilants volien presentar una denúncia contra l’home.
 
L'individu, per la seva banda, va manifestar que els vigilants l’havien insultat i també volia denunciar-los. Els agents van procedir a la identificació de les dues parts per tramitar les actes a per a judici ràpid per faltes, però l’individu es va identificar i afirmava ser de nacionalitat senegalesa i tenir 32 anys però no va presentar cap document que acredités la seva identitat ni lloc de domicili, per la qual cosa es va procedir a la seva detenció.
Segells de reconeixement d'administració oberta