Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2010 Els nous horaris d'autobús de l'EMT s'ajusten al nou calendari escolar

Els nous horaris d'autobús de l'EMT s'ajusten al nou calendari escolar

Els nous horaris d'autobús de l'EMT s'ajusten al nou calendari escolar

Per Santa Tecla el Bus Nit funcionarà tots els dies des del 16 fins al 25 de setembre per poder apropar els barris a les festes
06/09/2010

Els horaris d’hivern estaran en funcionament a partir del dia 6 de setembre. Aquest any s’avancen una setmana respecte als altres anys degut a que els col·legis també comencen una setmana abans.

Amb l’entrada en funcionament dels horaris d’estiu desapareixen les línies 16 i 61 (especials platges) i totes aquelles prolongacions de les línies que s’apropaven a les platges (com es el cas de la línea 3, 5 i 85).

De la mateixa manera, tornarà a funcionar la Línea 14 que dona servei a la zona Educacional, des de la Pl. Imperial fins al Politècnic.  

A partir d’aquest canvi els autobusos municipals cobreixen el transport públic de la ciutat des de les 5h del matí fins a les 12.11h de la nit, en un total de 1254 viatges al dia. Es a dir, 923’46h diàries (els dies que funciona el bus nit) realitzant 12.180,772 km/dia els dies que treballa el Bus Nit) i 11.622.97 km/dia els dies que no funciona el Bus Nit.

Per altra banda, les obres que s’estan realitzant  al carrer Riu Segre ens afectaran durant aquest inici de curs escolar i fins al gener, provocant alteracions en el recorregut de la Línea 6. Per el que refereix a la zona del Corte Inglés, s’haurà de veure com evoluciona per saber si hauran canvis als recorreguts.

També cal destacar que per les festes de Santa Tecla el Bus Nit funcionarà tots els dies des del 16 fins al 25 de setembre per poder apropar els barris a les festes i que per el dia 26 de setembre que es farà la traca de final de festa es farà un servei especial de totes les línies de Bus Nit (excepte la L-21) a la 1:15h que sortirà des de la Pl. Imperial i faran els seus recorreguts i parades habituals.

Segells de reconeixement d’administració oberta