Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2010 L’Ajuntament de Tarragona ofereix la gratuïtat dels autobusos als alumnes de l'escola Miracle

L’Ajuntament de Tarragona ofereix la gratuïtat dels autobusos als alumnes de l'escola Miracle

L’Ajuntament de Tarragona ofereix la gratuïtat dels autobusos als alumnes de l'escola Miracle

Es compleix així l'acord de presentar una proposta a l'AMPA del centre educatiu
25/01/2010

 
La Conselleria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tarragona ha fet una proposta a l’AMPA del col·legi Miracle per al transport escolar. El conseller Joan Sanahujes va manifestar ahir divendres als pares la possibilitat que els nens accedeixin gratuïtament amb la targeta de transport per a escolars (TTE) als autobusos de l’Empresa Municipal de Transport (EMT). En aquest sentit, les quatre línies que cobreixen el recorregut de Llevant podrien portar els nens a la parada més propera al col·legi el Miracle, que es troba a escassos metres del centre escolar.
 
Així mateix, es facilitaria una targeta de transport gratuïta per un acompanyant de cada una de les quatre línies d’autobús. La proposta inclou que una part de l’autobús es reservaria als nens que utilitzessin aquestes línies per desplaçar-se al col·legi Miracle. “Des de l’Ajuntament de Tarragona no som aliens a cap problema que afecti a la ciutadania, tot i que les competències –recorda el conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes,- són del Consell Comarcal del Tarragonès i de la Generalitat de Catalunya”.
 
D’aquesta manera, la Conselleria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tarragona compleix l’acord amb els pares de presentar una proposta a l’AMPA del col·legi Miracle abans de finals de mes.
 
La Targeta de Transport per a Escolars va entrar en funcionament al curs 2008-2009 i fins ara la utilitzen 8.000 escolars des de 3 anys fins a tercer d’ESO.

Segells de reconeixement d'administració oberta