Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2010 La Guàrdia Urbana detecta 63 conductors infractors que feien ús inadequat del mòbil

La Guàrdia Urbana detecta 63 conductors infractors que feien ús inadequat del mòbil

La Guàrdia Urbana detecta 63 conductors infractors que feien ús inadequat del mòbil

Les distraccions durant la conducció són el factor que més provoca accidents
24/11/2010

Durant la setmana del 8 al 14 de novembre la Guàrdia Urbana de Tarragona, en coordinació amb el Servei Català de Trànsit, ha realitzat un campanya intensiva per controlar les actituds que afavoreixen les distraccions durant la conducció, com ara l’ús del telèfon mòbil, d’auriculars connectats a aparells reproductors, manipular aparells electrònics, etc. En aquests 7 dies han estat denunciats 63 conductors per fer ús del telèfon mòbil mentre conduïen. El perfil de l’infractor és el d’un home, amb una antiguitat de permís de conducció inferior als nou anys, que circula per les vies d’entrada o sortida del centre de la ciutat entre les 19.30 i les 20.30 hores.

Aquesta campanya feta en coordinació amb el Servei Català de Trànsit s’emmarca dins el calendari d’accions que es realitzen sobre la Seguretat Viària en l’àmbit estatal.

El tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Carles Castillo, he explicat que “en la seguretat viària hi incideixen molts factors i les causes que poden intervenir en un accident són nombroses. Els estudis realitzats ens diuen que les distraccions durant la conducció són el factor que més provoca accidents. És per això que hem realitzat aquesta campanya, per evitar que el comportament es repeteixi i aconseguir que, modificant les conductes perilloses durant la conducció, millori la seguretat viària a la nostra ciutat”.

 

Les infraccions detectades (del 8 al 14 de novembre)

 

Matí

Tarda

Nit

Dilluns 2 0 0
Dimarts 3 0 0
Dimecres 6 16 0
Dijous 8 2 0
Divendres 12 6 3
Dissabte 5 0 0
Diumenge 0 0 0
 
 

 

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta