Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2010 La Guàrdia Urbana promou la inserció laboral de persones amb disminució psíquica

La Guàrdia Urbana promou la inserció laboral de persones amb disminució psíquica

La Guàrdia Urbana promou la inserció laboral de persones amb disminució psíquica

Des del passat mes de febrer, s’ha iniciat un pla d’ocupació amb persones amb discapacitat de la Fundació Onada
06/04/2010

 

La Conselleria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat i la Fundació Onada uneixen esforços per facilitar la integració laboral i social de persones amb discapacitat i, al mateix temps, preservar el medi ambient. Des del passat mes de febrer, s’ha iniciat un pla d’ocupació amb persones amb discapacitat de la Fundació Onada que treballen diàriament en la neteja de la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Les tasques es fan amb un sistema ecològic que fomenta l’estalvi d’aigua amb productes respectuosos amb el medi ambient i que no generen residus.

La Guàrdia Urbana de Tarragona compta amb 22 turismes, un turisme tot terreny lleuger, tres furgonetes i 26 motocicletes. L’equip de treball que s’encarrega de la neteja està format per una persona de la Fundació Onada i dos agents de la policia local que setmanalment s’ocupen de la neteja exterior dels vehicles, quinzenalment de l’interior i un cop al mes de totes les motocicletes.

Segells de reconeixement d’administració oberta