Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2010 L'Ajuntament de Tarragona incorporarà un nou cap de la Guàrdia Urbana

L'Ajuntament de Tarragona incorporarà un nou cap de la Guàrdia Urbana

L'Ajuntament de Tarragona incorporarà un nou cap de la Guàrdia Urbana

José Miguel Abdelkader ocuparà el càrrec a partir de l'1 de desembre
L'Ajuntament de Tarragona incorporarà un nou cap de la Guàrdia Urbana D'esquerra a dreta, José Miguel Abdelkader, Carles Castillo i Rafel Comes
18/10/2010

El tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de l’Ajuntament, Carles Castillo, ha anunciat aquest dilluns en roda de premsa la incorporació d’un nou cap de la Guàrdia Urbana, José Miguel Abdelkader i la marxa de l’actual cap, Rafel Comes, per motius personals. Castillo ha explicat que: “la decisió de Comes és absolutament personal i tot i que en lamenten la marxa, ha complert amb el compromís que havia adquirit que era fer el canvi de model del cos de la Guàrdia Urbana cap a una policia especialitzada i de proximitat. En aquests dos anys ha realitzat aquest canvi i se’n va amb el reconeixement de la feina feta”.

Rafel Comes continuarà en el càrrec fins al 30 de novembre, i a partir de l’1 de desembre prendrà el relleu José Miguel Abdelkader Garcia, actual cap de la policia local de Cerdanyola del Vallès i que s’incorporarà com a cap de la Guàrdia Urbana de Tarragona en comissió de serveis. El tinent d’alcalde ha explicat que “Abdelkader, que té un currículum impecable, ve a Tarragona amb l’encàrrec de continuar i consolidar el model de policia de proximitat i d’especialització que s’ha implantat en aquests darrers dos anys.”

Jose Miguel Abdelkader és Doctor en seguretat i prevenció amb la qualificació d’excel·lent cum laude, llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en seguretat i prevenció. Des del 1980 la seva carrera professional s’ha desenvolupat al cos de la policia local de Cerdanyola del Vallès i n’és el cap des de l’any 1992. A més, compta amb una llarga experiència docent com a professor col·laborador de la Universitat Autònoma de Barcelona en matèries de seguretat pública, planificació estratègica de serveis públics i models policials.

Segells de reconeixement d’administració oberta