Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2011 Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Dos detinguts per furt, dos detinguts per un delicte de robatori amb força i un detingut per conducta contra la seguretat viària
03/05/2011

 

Dues detingudes per furt

Aquest dilluns a les 12.50 h, la Guàrdia Urbana va rebre una trucada del vigilant de seguretat del centre comercial Parc Central, que tenia retingudes dues noies a les quals havien detectat furtant diversos articles del supermercat. Els agents, en arribar al lloc, van comprovar els fets i van procedir a la detenció de les dues noies per un presumpte delicte de furt.

Dos detinguts per un delicte de robatori amb força

El mateix dilluns a les 15.52 h els agents de la Guàrdia Urbana van rebre l’avís que dues persones estaven accedint a l’interior d’un habitatge al barri de Torreforta i que n’estaven traient objectes. En arribar al lloc dels fets, la patrulla va procedir a la identificació i posterior detenció d’un noi i una noia com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Dos imputats i un detingut per conductes contra la seguretat viària

Aquest dilluns a les 13.09 h una patrulla de la divisió de trànsit va imputar un conductor per conduir pel carrer Pere Martell sense tenir el permís vigent de circulació. A la 1 de la matinada es va procedir a la detenció d’un individu a la Via Augusta per conduir amb el permís de conducció suspès per ordre judicial. A les 0.27 h, la central va rebre l’avís d’un veí de Bonavista dient que el conductor d’un vehicle semblava anar molt begut i que en intentar estacionar havia colpejat dos vehicles. Els agents es van personar al lloc dels fets i van localitzar el conductor, que va donar positiu en la prova de detecció d’alcoholèmia, i va ser imputat per alcoholèmia positiva i accident sense ferits.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta