Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2011 Detinguda una banda que robava roba i aliments d'establiments del centre de la ciutat

Detinguda una banda que robava roba i aliments d'establiments del centre de la ciutat

Detinguda una banda que robava roba i aliments d'establiments del centre de la ciutat

Utilitzava el mètode de bosses amb envolcalls d'alumini
07/03/2011

El passat mes de febrer es van detenir diverses persones de nacionalitat romanesa per un delicte de furt. Els fets van ocórrer quan una patrulla sense uniforme va detectar un home que dormia a l'interior d'un vehicle. Es va procedir a la seva identificació i en realitzar un escorcoll a l'interior del turisme es van trobar diverses peces de roba i menjar amb l'etiqueta i els sistemes de seguretat sense treure.

L'individu va informar que ell solament acompanyava unes noies i els hi guardava el material. Els agents van esperar un temps i poc després van arribar al vehicle dues noies joves que van obrir el maleter i van deixar-hi material presumptament furtat. Aleshores els agents van identificar i detenir les noies. Poc temps després va arribar al cotxe una l'altra jove que va realitzar la mateixa acció que les noies anteriors. Aquesta jove també va ser identificada i detinguda i aleshores es va recuperar tot el material robat. El valor ascendeix a més de 3.000 € i les botigues identificades que han patit aquests robatoris són: Woman Secret, Massimo Dutti, Desigual i Zara pel que fa a roba. Els supermercats dels quals es van emportar pernils, formatges i altres aliments encara no s'han identificat.

Segells de reconeixement d’administració oberta