Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2011 Detingut per atemptar contra la propietat industrial, per un delicte de resistència i desobediència al agents

Detingut per atemptar contra la propietat industrial, per un delicte de resistència i desobediència al agents

Detingut per atemptar contra la propietat industrial, per un delicte de resistència i desobediència al agents

Els agents detenen una dona per robar objectes per valor de més de 1.000 en diferents botigues del Parc Central
21/06/2011

La Guàrdia Urbana va detenir el passat dissabte, a les 15.10 h, un home de nacionalitat senegalesa per atemptar contra la propietat industrial, per un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat i per una falta contra la propietat intel·lectual. Els fets van passar quan la Unitat de Delinqüència Urbana, amb uniformitat de paisà, quan realitzava tasques de prevenció de robatoris i furts el dia del mercat de Torreforta van veure com el detingut sostreia 31 cd i 43 dvd.

D'altra banda, a les 22.40 h de divendres, agents de la Guàrdia Urbana van detenir una dona de 58 anys de Tortosa per cometre un delicte de furt per un import total de 1.111 euros de 7 establiments diferents de Parc Central. Els fets es van produir quan la unitat de Seguretat Ciutadana van veure com la detinguda entrava als emprovadors de diferents comerços amb un nombre elevat de peces de roba, treia les alarmes i les amagava pels passadissos del local. A continuació, dipositava les peces de roba a l’interior del seu vehicle, estacionat al pàrking i entrava en un altre establiment per realitzar la mateixa operació. En el moment de l’escorcoll, la detinguda portava a sobre unes tisores i unes tenalles per tallar ferro.

Segells de reconeixement d’administració oberta