Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2011 Detingut per un delicte de furt

Detingut per un delicte de furt

Detingut per un delicte de furt

Els agents van esbrinar el propietari dels objectes robats a través d'un GPS
18/07/2011

La matinada del dimarts 12 de juliol, una patrulla de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir un home com a presumpte autor d’una falta de furt. Els fets van passar a les 4 h, quan els agents van aturar un home, Mohamed H., nascut al Marroc l’any 1986, que estava caminant pel mig de la autovia de Reus a l’alçada de la Floresta. Portava a les mans una caixa amb diferents objectes: un GPS marca Ruta 66, un impermeable, dues bosses marca Knauf, dos parells de guants marca Tuff, una manta marca Isolante, un vestit de protecció marca Dupont, un Smart pen, una gorra verda, sis piles, un paquet de tovalloletes, dues fotos, un mapa, un carregador marca Nokia, dues claus, una corda, un cinturó negre i tres cintes de mètriques. En cap cas va poder explicar la procedència d'aquests objectes.

Els agents, per tal d’esbrinar a qui pertanyen els objectes, van activar el GPS i consultant les últimes adreces visitades, apareixia el carrer Riu Ciurana, 39, on es va localitzar un Toyota Verso amb les portes obertes i regirat. Els agents van localitzen la propietària del vehicle, que va comprovar els objectes i els va identificar com a propis.

La Guàrdia Urbana va retornar els efectes a la seva propietària i va detenir Mohamed H. com a presumpte autor d’una falta de furt. Al detingut li constaven 8 robatoris amb força des del mes de febrer del 2010 i una ordre de recerca i detenció.

Segells de reconeixement d’administració oberta