Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2011 Dispositiu de la Guàrdia Urbana i l'Empresa Municipal de Transports per Tots Sants

Dispositiu de la Guàrdia Urbana i l'Empresa Municipal de Transports per Tots Sants

Dispositiu de la Guàrdia Urbana i l'Empresa Municipal de Transports per Tots Sants

L'Empresa Municipal de Transports duplicarà el nombre de viatges dels autobusos de la línia L-6
28/10/2011

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, que se celebra el proper dimarts, la Guàrdia Urbana ha preparat un dispositiu especial per tal de garantir la màxima afluència al cementiri municipal, tot procurant que aquesta afluència afecti el mínim possible el trànsit dels voltants i la resta d’activitats ciutadanes.

El cementiri romandrà obert de 9 a 19 hores del 24 d’octubre al 2 de novembre. Per assumir l’augment d’afluència de persones, el dia 1 de novembre la porta lateral, situada davant de l’Oliva a la carretera de Santes Creus, estarà oberta tot el dia. Els dies 29, 30 i 31 podrà obrir-se si així ho requereix l’increment de visitants.

El dispositiu especial de la Guàrdia Urbana funcionarà del 29 d’octubre a l’1 de novembre i s’intensificarà el dimarts dia 1 per garantir la fluïdesa del trànsit i l’estacionament a la zona.

El dispositiu de trànsit del dia 1 de novembre es concretarà de la següent manera:

  1. La circulació de baixada  cap al centre de Tarragona des de Sant Pere i Sant Pau per la TP-2031 (entrada per l’Av. Rovira i Virgili), serà desviada pel camí de la Muntanya de l’Oliva en tot el recorregut de la façana lateral del cementiri, seran 200 o 300 metres de desviament per sortir novament a la mateixa via a l’alçada del semàfors de la cruïlla del camí del Cementiri, degut al passadís habilitat pels vianants.
  2. En sentit contrari, és a dir, la sortida de Tarragona cap a  Sant Pere i Sant Pau i els Pallaresos per la TP-2031 (la sortida del centre de la ciutat per Rovira i Virgili), circularà pel carril de la esquerra en tot el recorregut de la façana lateral del cementiri, degut al passadís habilitat pels vianants.
  3. El camí del Cementiri en el tram de la façana principal (entre el semàfors de la cruïlla amb l’Avinguda Rovira i Virgili – TP-2031 i la cruïlla amb la rotonda del nou pàrking dissuasiu) quedarà en sentit únic cap a la rotonda del pàrquing dissuasiu.

Els estacionaments quedaran així:

  • L’esplanada d’aparcament del davant de la porta principal del cementiri quedarà reservada per a les parades de venda de flors i per a zona d'aparcament per a discapacitats, taxis i descàrrega de passatgers d’avançada edat o de mobilitat reduïda.
  • En el vial del túnel que creua per sota de l’autovia de circumval·lació A-7 entre el carrer les Arcades (part del darrera del dipòsit de vehicles) i la rotonda del nou aparcament dissuasiu, es permetran 4 línies d’estacionament per a les visites al cementiri.
  • Evidentment, es podrà fer servir el pàrquing dissuasiu.

Aquest dispositiu especial previst pel dia 1 de novembre podrà aplicar-se els dies 29, 30 i 31 d’octubre si l’augment de l’afluència de visitants al cementiri fa que s’hagi d’obrir la porta lateral.

EMPRESA MUNICIPAL DE TRANSPORTS – EMT

Pel que fa al servei municipal d’autobusos, el dimarts 1 de novembre el servei de la línia 6 es duplicarà durant l’horari de visita al cementiri.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta