Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2011 Dispositiu de trànsit amb motiu de la romeria del Rocío

Dispositiu de trànsit amb motiu de la romeria del Rocío

Dispositiu de trànsit amb motiu de la romeria del Rocío

Del 10 al 12 de juny hi haurà restriccions de circulació al voltant de l'ermita de Llorito
09/06/2011

Amb motiu de la celebració aquest cap de setmana de la romeria del Rocío a l’ermita del Llorito, la Guàrdia Urbana establirà un dispositiu de trànsit per facilitar la circulació i l’accés a la zona. Durant els dies 10, 11 i 12 de juny (de divendres a diumenge), els accessos amb vehicle a l’ermita es veuran modificats per facilitar la circulació dels nombrosos vehicles que s’espera que hi acudeixin.

  • La pujada a l’ermita s’haurà de fer per la carretera del Llorito, a la qual s’accedeix des de l’A7 i que és coneguda com la carretera nova.
  • El Camí Vell del Llorito serà el vial de baixada. De manera que els conductors arribaran a la rotonda del Cementiri per triar la sortida més adient al seu destí.
  • Per tal de reduir les molèsties, els veïns de la zona podran accedir, tot i que extremant la precaució, pel Camí del Llorito, evitant desplaçaments.
  • Per garantir el bon desenvolupament de la celebració i evitar situacions de risc, la Guàrdia Urbana establirà uns controls preventius d’alcoholèmia a les rotondes d’accés i de sortida, de manera que la seguretat viària no es vegi afectada. Recordem que s’ha d’evitar la combinació d’alcohol i conducció.

La Conselleria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat fa una crida la responsabilitat i la col·laboració de la ciutadania, per tal que els actes es desenvolupin amb normalitat i sense incidents.

Segells de reconeixement d’administració oberta