Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2011 Dos atropellaments i diversos detinguts el cap de setmana

Dos atropellaments i diversos detinguts el cap de setmana

Dos atropellaments i diversos detinguts el cap de setmana

Els agents van detenir una persona per haver robat una cartera a l'estació d'autobusos de la ciutat
18/07/2011

A les 11.09 h del mateix dilluns, es va produir un altre atropellament al carrer Jaume I amb Eivissa. La persona atropellada era un nen de 3 anys, que no va patir ferides greus però que es queixava de molèsties al peu dret. Segons testimonis presencials, el nen corria i va creuar el pas de vianants sense mirar. Tot i que la mare corria darrere seu no va poder evitar l’atropellament. El conductor del vehicle anava a poca velocitat, per la qual cosa va poder aturar el vehicle a temps i només li va donat un cop fluix al peu dret. A continuació es va traslladar el nen a l’Hospital de Joan XXIII.

A les 10.05 h del dilluns 11 de juliol, es va produir un altre atropellament a l’alçada de l’avinguda Catalunya, 35. Una dona va resultar ferida lleu i, per tant, va ser traslladada a l’hospital de Sant Pau i Santa Tecla. Es desconeixen les causes de l’atropellament.

A les 14.20 h del diumenge 10 de juliol, agents de la Guàrdia Urbana van detenir tres persones, Dragos Estefanita I, Constantin Catalin i Mirel Florian M. tots tres de Romania, com a presumptes autors de furts i falta de lesions. Les detencions es van produir com a conseqüència de la denúncia presentada a les dependències de la Guàrdia Urbana per part d’una persona que manifestava que es trobava a les 20 h de dissabte a l’establiment Sant Vicente Ferrer de la Canonja i que es van apropar tres coneguts i, sense dir res, van començar a agredir-lo produint-li lesions. També li van sostreure documents personals com el passaport i 500 €.

A les 11.09 h del dissabte 9 de juliol, agents de la Guàrdia Urbana van detenir un home per una presumpta falta de furt. Els fets van passar quan els agents es van personar a l’estació d’autobusos, ja que tenien a una persona retinguda per haver realitzat el furt d’una cartera. Els agents van identificar el presumpte autor del furt, Mantu C. de 25 anys i nascut a Romania. Al lloc es trobava un testimoni dels fets, un conductor d’un autobús que havia vist el furt. L’home va veure com el detingut posava la mà a la butxaca del darrera dels pantalons d’un home i es quedava amb la cartera. A continuació, li va donar a una persona que anava amb ell, marxant del lloc dels fets sense poder agafar-lo. Els agents van procedir a la seva detenció per una presumpta falta de furt.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta