Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2011 Els fets delictius han disminuït un 1,5% a Tarragona durant aquest 2011

Els fets delictius han disminuït un 1,5% a Tarragona durant aquest 2011

Els fets delictius han disminuït un 1,5% a Tarragona durant aquest 2011

Els resultats presentats a la Junt Local de Seguretat destaquen que les detencions han augment un 6% i els casos resolts un 2,6%
Els fets delictius han disminuït un 1,5% a Tarragona durant aquest 2011 Fotografia: Jaume Omella
23/12/2011

La Junta Local de Seguretat celebrada aquest divendres ha comptat amb l’assistència del conseller d’Interior de la Generalitat, Felip Puig, a més de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; el delegat territorial del Govern a Tarragona; Joaquim Nin; el director general d’Administració de Seguretat, Andreu Martínez; i el tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tarragona, Carles Castillo, entre d’altres.
En la Junta s’han presentat les dades referents a la seguretat de la ciutat. L’Alcalde ha explicat: “els resultats són satisfactoris i la valoració del patrullatge conjunt entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra iniciat el mes de febrer d’aquest any és positiu”. Ballesteros ha destacat que les dades presentades a la Junta Local de Seguretat indiquen que a Tarragona han baixat les denúncies per incivisme, s’han reduït els accidents de trànsit en un 10% i en un 14% les infraccions de trànsit. I ha afegit: “els resultats avalen la bona tasca realitzada en matèria de seguretat i prevenció, però no hem de deixar de treballar per seguir millorant encara més”.
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha remarcat la importància de l’estreta col•laboració entre els diferents cossos policials presents al territori i ha destacat les dades que demostren el bon funcionament: “A Tarragona hem contingut i disminuït els fets delictius en un 1,5% respecte l’any passat, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han resolt un 2,6% més de casos i les detencions també han augmentat un 6%”.
 

  • Adjuntem document amb les dades elaborades per la Guàrdia Urbana
Segells de reconeixement d’administració oberta