Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2011 La Guàrdia Urbana deté dos individus per robar a l'interior d'un vehicle al barri de Torreforta

La Guàrdia Urbana deté dos individus per robar a l'interior d'un vehicle al barri de Torreforta

La Guàrdia Urbana deté dos individus per robar a l'interior d'un vehicle al barri de Torreforta

Dues persones més són detingudes per un presumpte delicte de robatori a l'interior d'una parcel·la
08/04/2011

Detinguts mentre robaven a l’interior d’un vehicle

La matinada passada, a les 5 h, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut a dos homes de 25 i 26 anys mentre robaven a l’interior d’un vehicle al barri de Torreforta. Els fets van passar quan una patrulla de la Guàrdia Urbana es trobava realitzant tasques de prevenció de seguretat ciutadana i va observar als dos detinguts a l’interior d’un cotxe en actitud sospitosa. En apropar-se per a la seva identificació, els agents van observar restes de vidre al terra i una bossa amb material i un dels homes va intentar fugir. Finalment van ser detinguts per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle.

Detinguts per un delicte de robatori amb força

El passat dia 5, a les 4 h de la matinada, van ser detinguts dos homes de 42 i 37 anys per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Els fets van passar al barri de Sant Salvador, quan una unitat de trànsit de la Guàrdia Urbana va veure un dels detinguts accedint a l’interior d’una parcel·la saltant la tanca, mentre l’altre li llençava un mall. Els dos individus van ser detinguts in fraganti a l’exterior de la finca.

Segells de reconeixement d’administració oberta