Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2011 La Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra realitzen un dispositiu especial conjunt al mercat de Bonavista

La Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra realitzen un dispositiu especial conjunt al mercat de Bonavista

La Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra realitzen un dispositiu especial conjunt al mercat de Bonavista

L’objectiu era controlar la venda ambulant i la identificació de possibles autors de furts
05/07/2011

La Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra van posar marxa, aquest diumenge dia 3 de juliol, un dispositiu especial conjunt al mercat de Bonavista. L’objectiu era controlar la venda ambulant i la identificació de possibles autors de furts. El resultat de l’operació va ser una persona detinguda per vendre CD, es va identificar un carterista, es van recollir in situ tres denúncies per furt i es van aixecar tres actes, intervenint gènere, per venda il·legal.

Per altra banda, també es va posar en marxa un dispositiu especial conjunt entre Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana per tal de realitzar una inspecció al local anomenat Gran Manzana, antic bar Medusa, ubicat al Port Esportiu de Tarragona. A les 7 del matí del diumenge es va iniciar el dispositiu, a l’interior del local es trobaven encara un total de 42 persones, la majoria d’aquestes consumien begudes alcohòliques i continuaven la gresca del dissabte a la nit. Es va detenir una persona que tenia dos requeriments judicials de recerca i ingrés a presó, es van posar 15 denúncies per tinença de substàncies estupefaents, un dels denunciats va ser el propietari del local i 8 persones van ser traslladades a comissaria del Cos Nacional de Policia en aplicació a la llei d’estrangeria. Al local se li van aixecar diverses actes per tal d’obrir expedient per les 9 infraccions detectades.
Segells de reconeixement d’administració oberta