Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2012 Continuen els treballs de desenrunament al carrer Cavallers

Continuen els treballs de desenrunament al carrer Cavallers

Continuen els treballs de desenrunament al carrer Cavallers

El carrer continuarà tancat tant a la circulació de vehicles com de vianants fins que estiguin finalitzats els treballs d'enderrocament i retirada la runa, que es preveu que durin, com a mínim, una setmana.
06/07/2012


El tinent d’alcalde de Territori i Seguretat Ciutadana, Carles Castillo, ha explicat aquest migdia que la Brigada d’Intervenció Ràpida està continuant les tasques de desenrunament a causa de l’ensorrament d’una part de l’edifici número 11 del carrer Cavallers i que també va afectar al número 9.

Ara, la Brigada d’Intervenció Ràpida procedirà a l’enderrocament d’una part de la façana del número 9 i, una vegada això estigui finalitzat, seran els propietaris dels números 9 i 11 els que hauran d’acabar l’enderrocament. L’Ajuntament ha declarat en ruïna ambdós edificis.

En conseqüència, el carrer Cavallers continuarà tancat tant a la circulació de vehicles, com de vianants, fins que estiguin finalitzats els enderrocaments i retirada la runa; la previsió és que, com a mínim, la durada sigui d’una setmana.

El tinent d’alcalde ha manifestat que totes les despeses que comportin els treballs de l’Ajuntament aniran a càrrec dels propietaris, ja que l’Ajuntament les està fent de forma subsidiària.

Segells de reconeixement d’administració oberta