Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2012 El parc de la mobilitat sostenible ja està instal·lat a la Rambla Nova

El parc de la mobilitat sostenible ja està instal·lat a la Rambla Nova

El parc de la mobilitat sostenible ja està instal·lat a la Rambla Nova

Les activitats estan instal·lades al passeig central de la Rambla Nova, entre la Imperial Tarraco i els carrers Pare Palau i Enginyer Cabestany i estan obertes de 10 a 14 h i de 16 a 19 h
26/09/2012

 

Amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible “Mou-te en la direcció correcta”, des d’avui i fins dijous la Rambla Nova acull el Parc de la Mobilitat Sostenible. L’Ajuntament de Tarragona juntament l’ATM de la Generalitat organitzen una setmana d’activitats per a la promoció de noves formes de mobilitat i, així, alleugerir el domini absolut del cotxe particular en favor d’un transport més sostenible.

Les activitats estan instal·lades al passeig central de la Rambla Nova, entre la Imperial Tarraco i els carrers Pare Palau i Enginyer Cabestany i estan obertes de 10 a 14 h i de 16 a 19 h.

 

    • Parc infantil de trànsit del Servei Català de Trànsit de la Generalitat de Catalunya
    • Exposició i proves de vehicles elèctrics (bicicletes, motos i cotxes)
    • Exposició i proves de bicicletes convencionals
    • Simuladors de conducció segura Honda

 

A més, demà al matí també se celebrarà la Cursa de transports interurbana, que organitza l’ATM juntament amb l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP). No es tracta d’una competició, sinó d’una comparativa cívica dels costos, els impactes ambientals i els temps de viatge del transport públic col·lectiu i del cotxe. La cursa comptarà amb diversos recorreguts comparatius, unint els municipis de Cambrils, Reus, Salou, Valls i Altafulla, i el barri de Sant Pere i Sant Pau, amb el centre de la ciutat de Tarragona.

 

Enllaç a les activitats programades: http://www.atmcamptarragona.cat/SMSS/2012/

Segells de reconeixement d’administració oberta