Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2012 La tasca coordinada i preventiva de Guàrdia Urbana i Creu Roja marca una temporada de platges de qualitat

La tasca coordinada i preventiva de Guàrdia Urbana i Creu Roja marca una temporada de platges de qualitat

La tasca coordinada i preventiva de Guàrdia Urbana i Creu Roja marca una temporada de platges de qualitat

Entre les actuacions que ha realitzat la Creu Roja destaquen els 22141 avisos i recomanacions preventives, gairebé el triple que els del 2010 que van ser 6.587. D’aquesta manera, s’han reduït de manera notable les assistències i serveis tan del socorristes com de la Guàrdia Urbana i els usuaris i banyistes han pogut gaudir amb seguretat de les platges tarragonines.
09/10/2012

 

Aquest estiu la temporada de platges ha estat marcada per un bon nivell de qualitat amb sense incidències rellevants. La tinent d’alcalde de Medi Ambient, Begoña Floria, ha explicat que “enguany, tot i que hem comptat amb menys recursos, hem millorat l’eficiència dels serveis de salvament i vigilància, gràcies a la millor coordinació i a l’augment de la tasca preventiva”.

El servei de salvament ha rescatat a 40 persones i ha realitzat 2.189 assistències sanitàries. Per la seva banda, el dispositiu de la Guàrdia Urbana de vigilància i seguretat a les platges ha realitzat un total de 1.790 intervencions, a una mitjana d’unes 22 intervencions diàries. El tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Carles Castillo, ha fet una valoració molt positiva dels resultats "el patrullatge a peu i amb vehicle, el contacte directe amb veïns, restauradors i propietaris dels càmpings ha permès una reducció important dels furts en interior de vehicle i robatoris a la zona de platges”.

Segells de reconeixement d’administració oberta