Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2012 L'Ajuntament de Tarragona mostra el seu condol per la mort d'una dona i la seva filla per l'esfondrament d'una casa

L'Ajuntament de Tarragona mostra el seu condol per la mort d'una dona i la seva filla per l'esfondrament d'una casa

L'Ajuntament de Tarragona mostra el seu condol per la mort d'una dona i la seva filla per l'esfondrament d'una casa

Els serveis tècnics han avaluat la situació de l'immoble que es troba en estat de ruïna. Per tant, es dictamina que cal procedir, amb la màxima urgència, al tancament de tots els forats de la façana per impedir l’accès al seu interior i es recomana el seu total enderrocament.
16/04/2012

L'Ajuntament de Tarragona vol manifestar públicament el seu condol a la família de Antonia N. S. de 33 anys i la seva filla de 2, mortes a causa d'un lamentable accident la matinada de dissabte a la partida del Camí de l'Angel de Tarragona, per l'esfondrament d'una masia ocupada per la família.

Des de l'Ajuntament, s'han activat els serveis d'emergència i socials previstos en aquests casos i, com a primera prioritat, s'ha dut a terme un seguiment de la situació de la resta dels fills, que han estast acollits per uns familiars, ja que el pare també ha resultat ferit. Així mateix, i atesa la precària situació de la família, l'Ajuntament assumirà les despeses bàsiques de l'enterrament de les dues víctimes.

Els serveis tècnics han avaluat la situació de l'immoble que es troba en estat de ruïna. Per tant, es dictamina que cal procedir, amb la màxima urgència, al tancament de tots els forats de la façana per impedir l’accès al seu interior i es recomana el seu total enderrocament, a no ser que hi hagi un reforç estructural de tots els trespols interiors. Com a mesura immediata, s'han situat barreres per bloquejar els accesos a l'espai i evitar que puguin entrar de nou persones.

La investigació de les causes de l'esfondrament esta en mans del cos de Mossos d'Esquadra.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta