Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2012 Les platges de Tarragona comptaran amb més seguretat i vigilància

Les platges de Tarragona comptaran amb més seguretat i vigilància

Les platges de Tarragona comptaran amb més seguretat i vigilància

La temporada començà el 21 de juny i s’allargarà fins al 15 de setembre
26/06/2012

La tinent d’alcalde de Medi Ambient, Mobilitat i Llicències, Begoña Floria i el tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana i Territori, Carles Castillo, han presentat a la platja de l’Arrabassada la campanya de platges 2012, que va del 21 de juny al 15 de setembre.

Begoña Floria ha explicat que aquest any s’ha fet una millora del servei amb l’adjudicació conjunta dels serveis de Salvament i el de Senyalització Marítima, d’aquesta manera, s’ha rebaixat el pressupost un 6%, ara és de 420.000 euros. I ha afegit: “Hem fet un esforç, tan l’Ajuntament com la Creu Roja, per optimitzar els recursos i millorar el servei, aquesta temporada l’equip de salvament de platges tindrà més recursos materials i més personal”. Així doncs, entre les millores d’enguany, es comptarà amb 41 socorristes, tres més que l’estiu passat i s’han col·locat 6 unitats de DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic).

Pel que fa a la Seguretat, Carles Castillo ha explicat que la guàrdia urbana realitzarà el servei de vigilància de totes les platges amb una unitat formada per 10 agents, dos més que l’estiu passat i també comptaran amb un vehicle de reforç. A més, continuaran amb els dispositius especials a la zona del Bosc de la Marquesa.

Segells de reconeixement d’administració oberta