Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2014 Dispositiu de trànsit i reforç del servei de l'EMT pel partit Nàstic-Llagostera

Dispositiu de trànsit i reforç del servei de l'EMT pel partit Nàstic-Llagostera

Dispositiu de trànsit i reforç del servei de l'EMT pel partit Nàstic-Llagostera

Tindrà lloc el diumenge 15 de juny
12/06/2014

 

Amb motiu del partit de futbol del Nàstic i el Llagostera que es disputarà el diumenge 15 de juny al Nou Estadi i que preveu una gran afluència de persones i vehicles, la Guàrdia Urbana posarà en marxa el següent dispositiu de trànsit:

  • S’iniciarà a les 15.30 h, tres hores i mitja abans del començament del partit i el de sortida quinze minuts abans del final del partit i s’allargarà fins que el trànsit quedi normalitzat. L’objectiu és assegurar la fluïdesa del trànsit, evitar els estacionaments indeguts i garantir la seguretat viària als voltants del camp de futbol, per això:
  • Es recorda la prohibició d’estacionar damunt de voreres i en passos de vianants i al Camí de l’Ermita del Llorito ambdós costats. Si no es respecten aquestes prohibicions, s’impedeix la lliure circulació de vehicles i, en cas de necessitat, els vehicles d’emergència tindrien greus dificultats per accedir a la zona.
  • En el dispositiu d’entrada, els agents es situaran als accessos dels estacionaments per controlar-ne l’aforament i, a mesura que es vagin omplint, senyalitzar-ho i dirigir el trànsit cap a altres zones habilitades.
  • En el dispositiu de sortida, s’habilitaran carrils de sortida addicionals al Camí de la Budallera, i al carrer J.V. Foix i es tallarà la rotonda del vial d’enllaç entre la Savinosa i l’A7 per evitar l’entrada de vehicles cap al Nou Estadi.

 

Estacionaments disponibles per a vehicles

Aparcament gran del Nou Estadi, al costat del bar del Nou Estadi, al costat del pavelló, als laterals de l’estació de l’ITV (sentit Camí de la Budallera), al lateral dret del Camí de la Budallera sentit A-7, al final del carrer Josep V. Foix.

Estacionament motocicletes

Lateral de la tanca metàl·lica d’accés a l’aparcament asfaltat.

Es recomana l’ús del transport públic per accedir a l’estadi i fer-ho amb suficient antelació

Durant els partits al Nou Estadi, l’EMT incrementa les seves línies d’autobús i reforça el servei per l’anada i la tornada.

Les línies 2,3 i 5-6 tenen un itinerari especial, que s’inicia una hora abans del començament del partit.

Es reforçarà la L-8 des de Pere Martell, a les 17.55 h circularà en el seu recorregut habitual.

Itineraris de les línies especials

L-2 Futbol Serrallo

Parades: El Serrallo – Pòsit – Torres Jordi - Bastos - Jaume I - Reial - Pl. Carros - Prim - Pau Casals - St. Francesc - Rambla Vella - Balcó - Miracle - Beneficència - Via Augusta - Estadi

L-3 Futbol La Canonja

PARADES: Tramuntana - Camí de Reus - La Canonja - Les Neus - Escultor Martorell - C.I. Formiguera - Topromi - Bonavista - Carrer Vint - Nou Vial - Brugent - Llobregat - Tarradellas - La Salle - St. Benilde - Gaià - Josep Roquè - Riu Clar - Col·legi - Icomar - Polígon - Parc - Via Roma, 2 - Pere Martell - Pau Casals - St. Francesc - Rambla Vella - Balcó - Miracle - Beneficència - Via Augusta - Tuset - Estadi

L-5 Futbol Sant Salvador – Sant Pere i Sant Pau

Parades: St. Salvador - Part Alta - Els Pins - Gaudí - Pallaresos - Les Botigues - L’Olivera - Prefabricats - St. Ramon - Educacional N-240 - Joan Serra - Jona Molas - Països Catalans - Països Catalans, 41 - Miramar - Guatemala - St. Bartomeu - Església - St. Pere i St. Pau - Aqüeducte - Catalunya - Rovira i Virgili - Centenari - Pau Casals - St. Francesc - Rambla Vella - Balcó - Miracle - Beneficència - Via Augusta - Tuset - Estadi

Més informació: www.emtanemambtu.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta