Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2014 La Guàrdia Urbana informa sobre el dispositiu de trànsit de diumenge al Nou Estadi

La Guàrdia Urbana informa sobre el dispositiu de trànsit de diumenge al Nou Estadi

La Guàrdia Urbana informa sobre el dispositiu de trànsit de diumenge al Nou Estadi

Amb motiu del partit de futbol Nàstic - Sestao River, l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona reforçarà el seu servei.
29/05/2014

 

Diumenge vinent, 1 de juny, es jugarà al Nou Estadi el partit de futbol entre el Nàstic i el Sestao River per la qual cosa es preveu una gran afluència de públic i vehicles. Per tal de garantir la seguretat, la Guàrdia Urbana posarà en marxa el següent dispositiu de trànsit:

  • Tres hores i mitja abans del començament del partit, a les 15.30 h, s'iniciarà el dispositiu d'entrada, i quinze minuts abans del final del partit començarà el dispositiu de sortida, que s’allargarà fins que el trànsit quedi normalitzat. L’objectiu és assegurar la fluïdesa del trànsit, evitar els estacionaments indeguts i garantir la seguretat viària als voltants del camp de futbol.
  • Es recorda la prohibició d’estacionar damunt de voreres i en passos de vianants i al Camí de l’Ermita del Llorito ambdós costats. Si no es respecten aquestes prohibicions, s’impedeix la lliure circulació de vehicles i, en cas de necessitat, els vehicles d’emergència tindrien greus dificultats per accedir a la zona.
  • En el dispositiu d’entrada, els agents se situaran als accessos dels estacionaments per controlar-ne l’aforament i, a mesura que es vagin omplint, senyalitzar-ho i dirigir el trànsit cap a altres zones habilitades.
  • En el dispositiu de sortida, s’habilitaran carrils de sortida addicionals al Camí de la Budallera, i al carrer J.V. Foix i es tallarà la rotonda del vial d’enllaç entre la Savinosa i l’A7 per evitar l’entrada de vehicles cap al Nou Estadi.

 

Estacionaments disponibles per a vehicles:

Aparcament gran del Nou Estadi, al costat del bar del Nou Estadi, al costat del pavelló, als laterals de l’estació de l’ITV (sentit Camí de la Budallera), al lateral dret del Camí de la Budallera sentit A-7, al final del carrer Josep V. Foix.

Estacionament per a motocicletes:

Lateral de la tanca metàl·lica d’accés a l’aparcament asfaltat.

 

Transport públic:

Es recomana l’ús del transport públic per accedir a l’estadi i fer-ho amb suficient antelació. Durant els partits al Nou Estadi, l’EMT incrementa les seves línies d’autobús i reforça el servei per l’anada i la tornada.

  • Les línies 2,3 i 5-6 tenen un itinerari especial, que s’inicia una hora abans del començament del partit.
  • Es reforçarà la L-8 des de Pere Martell, a les 17.55 h circularà en el seu recorregut habitual.

 

Itinerari de les línies especials:

L-2 Futbol Serrallo:

Parades: El Serrallo – Pòsit – Torres Jordi - Bastos - Jaume I - Reial - Pl. Carros - Prim - Pau Casals - St. Francesc - Rambla Vella - Balcó - Miracle - Beneficència - Via Augusta - Estadi

L-3 Futbol La Canonja:

Parades: Tramuntana - Camí de Reus - La Canonja - Les Neus - Escultor Martorell - C.I. Formiguera - Topromi - Bonavista - Carrer Vint - Nou Vial - Brugent - Llobregat - Tarradellas - La Salle - St. Benilde - Gaià - Josep Roquè - Riu Clar - Col·legi - Icomar - Polígon - Parc - Via Roma, 2 - Pere Martell - Pau Casals - St. Francesc - Rambla Vella - Balcó - Miracle - Beneficència - Via Augusta - Tuset - Estadi

L-5 Futbol Sant Salvador - Sant Pere i Sant Pau

Parades: Sant Salvador - Part Alta - Els Pins - Gaudí - Pallaresos - Les Botigues - L’Olivera - Prefabricats - St. Ramon - Educacional N-240 - Joan Serra - Joana Molas - Països Catalans - Països Catalans, 41 - Miramar - Guatemala - St. Bartomeu - Església - St. Pere i St. Pau - Aqüeducte - Catalunya - Rovira i Virgili - Centenari - Pau Casals - St. Francesc - Rambla Vella - Balcó - Miracle - Beneficència - Via Augusta - Tuset - Estadi

Més informació: www.emtanemambtu.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta