Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2014 L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil celebra el 20è aniversari

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil celebra el 20è aniversari

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil celebra el 20è aniversari

L’Antiga Audiència acull divendres 4 d'abril a la tarda l’acte institucional de reconeixement a l’entitat.
04/04/2014

 

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil celebra avui divendres 4 d'abril, a la tarda, el seu 20è aniversari amb un acte institucional que reconeixerà la trajectòria dels seus membres i la d’altres cossos de seguretat i a persones implicades en la tasca de l’entitat. L’Antiga Audiència i el Parc Saavedra seran els escenaris d’aquesta celebració.

L’acte començarà a les 17:30 h al Parc Saavedra on s’instal·laran els vehicles i recursos materials de Protecció Civil per a la rebuda de les autoritats. A les 18:30 h, a la sala d’actes de l’Antiga Audiència, se celebrarà l’acte institucional que comptarà amb l’assistència de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros i el tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Carles Castillo. Es lliuraran les distincions als 10, 15 i 20 anys de servei a membres de l’Associació i la Medalla al Mèrit de Protecció Civil Blanca en reconeixement a la dedicació en el compliment dels seus deures a Lluís Mangrané, Antonio López, Miquel Serrano i Juan Castro. A continuació s’entregaran les felicitacions a persones, entitats, grups i cossos de seguretat i emergències que treballen amb l’entitat, com ara el Parc de Bombers de Tarragona, la Unitat Canina de Rescat i Salvament, la Guàrdia Urbana de Tarragona, entre d’altres. Per últim, es lliuraran les acreditacions als nous membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta