Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2015 Condemnen els autors de robar cable elèctric al carrer Pi i Maragall a indemnitzar a l'Ajuntament amb 7.559 €

Condemnen els autors de robar cable elèctric al carrer Pi i Maragall a indemnitzar a l'Ajuntament amb 7.559 €

Condemnen els autors de robar cable elèctric al carrer Pi i Maragall a indemnitzar a l'Ajuntament amb 7.559 €

Els acusats van trencar la tapa exterior de sis fanals i es vam emportar 256 metres de cable elèctric, que prèviament havien tallat.
29/07/2015

 

El Jutjat Penal número 3 de Tarragona ha condemnat dos homes per un delicte continuat de robatori amb força per haver sostret 256 metres de cable elèctric del carrer Pi i Margall del barri de Sant Pere i Sant Pau. La resolució judicial condemna els acusats a indemnitzar l’Ajuntament de Tarragona amb la quantitat de 7.558,39 €.

La sentència diu que els acusats, sobre les 6 del matí del 28 de maig d’enguany, de comú acord i amb intenció d’obtenir un benefici il·lícit, van anar al carrer Pi i Margall on van trencar la tapa exterior de sis fanals i es vam emportar 256 metres de cable elèctric, que prèviament havien tallat. El cable es va recuperar però ja no es va poder utilitzar. Els dos homes van ser detinguts al mateix carrer per agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Els agents, que van rebre un avís de testimonis, quan van arribar al carrer Pi i Margall van trobar els dos acusats un dels quals portava un carro en el qual hi havia molts cables i diverses eines, totes elles hàbils per forçar tapes de fanals i tallar cables de la llum.

Segells de reconeixement d'administració oberta