Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2015 Demà se celebrarà la Festivitat de la Guàrdia Urbana 2014

Demà se celebrarà la Festivitat de la Guàrdia Urbana 2014

Demà se celebrarà la Festivitat de la Guàrdia Urbana 2014

L’acte central tindrà lloc al Teatre Tarragona amb els parlaments de les autoritats i el lliurament de les condecoracions als agents de la Guàrdia Urbana. També s’inaugurarà la plaça de la Guàrdia Urbana.
Demà se celebrarà la Festivitat de la Guàrdia Urbana 2014 Ubiació de la nova plaça de la Guàrdia Urbana
10/12/2014

 

L’ alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, presidirà demà a les 12 del migdia els actes organitzats amb motiu de la festivitat de la Guàrdia Urbana de Tarragona. L’acte central tindrà lloc al Teatre Tarragona amb els parlaments de les autoritats i el lliurament de les condecoracions als agents de la Guàrdia Urbana.

En concret, es donaran les distincions de la Creu a la Permanència en el Servei i la Creu al Mèrit Professional, així com les felicitacions col·lectives i individuals per la tasca desenvolupada per diferents agents, comandaments de la guàrdia urbana, col·lectius professionals i ciutadania que han col·laborat en la tasca policial.

Al finalitzar, els assistents es traslladaran a la nova Plaça de la Guàrdia Urbana, on a les 13.30 h, l’alcalde descobrirà la placa de carrer situada a la nova Plaça de la Guàrdia Urbana, carrer Josep Maria Tarrassa, darrera de la Comissaria.

Segells de reconeixement d'administració oberta