Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2015 Detingut per un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit de la llar

Detingut per un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit de la llar

Detingut per un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit de la llar

L’home va abandonar la pensió emportant-se el moneder i el mòbil de la víctima
Detingut per un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit de la llar imatge d'arxiu
19/11/2015

Agents de la Guàrdia Urbana van detenir ahir a un home Algerià per haver comès un presumpte delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.

Els fets van passar ahir, a les 18.25 h, quan la Guàrdia Urbana va rebre una trucada d’una pensió on la propietària denunciava que un home es trobava agredint a una dona que, presumptament, era la seva parella. En arribar al lloc dels fets, la víctima –de Mollerussa– va explicar que havia estat agredida per la seva parella i que havia marxat. La dona va relatar que discutien verbalment quan, en un moment donat, l’home la va colpejar amb un cop de puny a l’ull dret, escridassant-la i insultant-la de manera molt agressiva. A continuació, la dona va intentar marxar de l’habitació agafant les seves pertinences però la seva parella la va empentar de forma brusca i sobtada, caient per les escales i patint un fort cop i diverses contusions al genoll de la cama esquerra. L’home va abandonar la pensió emportant-se el moneder i el mòbil de la víctima.

Segells de reconeixement d'administració oberta