Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2015 Detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública

Detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública

Detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública

Agents de la Guàrdia Urbana van rebre queixes veïnals al barri de Torreforta perquè el conductor d’un vehicle es dedicava a vendre marihuana.
Detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública Imatge d'arxiu
02/12/2015

A les 21.24 h d’ahir 1 de desembre, la Guàrdia Urbana va detenir un veí de Flix amb domicili a Tarragona per un presumpte delicte contra la salut pública. Agents de la Guàrdia Urbana adscrits a la Unitat de Delinqüència Urbana (UDU) van rebre queixes veïnals al barri de Torreforta perquè el conductor d’un vehicle es dedicava a la venda a la menuda de substàncies, més concretament de marihuana.

Agents de paisà van inspeccionar la zona buscant el vehicle descrit. Segons consta al Sistema d’Informació Policial, la persona que conduïa el vehicle té antecedents per delictes contra la salut pública d’altres cossos policials. Un cop localitzat el seu domicili van observar moviment de joves que hi entraven i sortien constantment. Els agents van observar que cada dia aquest vehicle feia la mateixa ruta i, entre les 11.30 h. i les 12h s’esperava en una esplanada de Bonavista, saludava uns joves i els lliurava alguna cosa a canvi de diners.

Ahir a la tarda es va fer un nou seguiment i es va comprovar que del domicili del detingut entraven i sortien joves constantment. En un moment donat es va acostar un cotxe, el conductor del qual va rebre de mans del detingut una bossa de plàstic. Els agents van seguir discretament el cotxe fins a apropar-s'hi, moment en que van poder sentir una forta olor de marihuana. Els ocupants dels vehicles tenien una bossa de marihuana que, segons van manifestar, acabaven de comprar al detingut. Finalment, els agents es van desplaçar al domicili on es produïa el mercadeig per fer una detenció per un delicte contra la salut pública.  

Segells de reconeixement d'administració oberta