Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2015 Dispositiu especial de l'Ajuntament de Tarragona pel Flaixtival d'aquesta nit

Dispositiu especial de l'Ajuntament de Tarragona pel Flaixtival d'aquesta nit

Dispositiu especial de l'Ajuntament de Tarragona pel Flaixtival d'aquesta nit

La Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i agents privats de seguretat formaran part del dispositiu conjunt especial d'aquesta nit al Camp de Mart
22/09/2015

 

L’Ajuntament de Tarragona organitza un dispositiu especial per la Flaixtival Santa Tecla d’aquesta nit al Camp de Mart. Es tracta d’un dispositiu conjunt entre Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i seguretat privada que vetllaran perquè, aquesta nit, “els tarragonins puguin gaudir de la seves festes amb seguretat”, explica el conseller de Seguretat Ciutadana, Pau Pérez.

En aquest sentit, s’ha acotat l’espai del Camp de Mart amb tanques de manera que s’habilita un accés d'entrada per avinguda Catalunya amb Portal del Roser i la sortida serà, pel Portal del Roser i Maria Cristina. Els accessos s’obriran a partir de les 21 h.

Així mateix, també es farà un control d’entrada a tothom que accedeixi al recinte del Camp de Mart ja que no es permet l’entrada de begudes alcoholíques ni cap element que pugui causar danys a tercers. “En definitiva –afegeix Pau Pérez- és recuperar aquest espai per la festa major”.

Aquestes mesures de seguretat s’estableixen després que la matinada de dissabte es va produir una baralla entre un grup de magrebins i un grup de romanesos. Per motius de seguerat es va decidir avançar la finalització del acte una hora abans de la prevista.

Segells de reconeixement d'administració oberta