Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2015 Dispositiu nocturn de control i vigilància de platges a la zona del Bosc de la Marquesa

Dispositiu nocturn de control i vigilància de platges a la zona del Bosc de la Marquesa

Dispositiu nocturn de control i vigilància de platges a la zona del Bosc de la Marquesa

En total els agents van posar 15 denúncies: 5 per acampades, 5 per tinença de drogues, 3 per encendre foc i 2 per portar gossos a la platja.
24/07/2015

La Guàrdia Urbana de Tarragona va efectuar la nit del 18 al 19 de juliol un dispositiu nocturn de control i vigilància de platges a la zona del Bosc de la Marquesa.

En total els agents van posar 15 denúncies: 5 per acampades, 5 per tinença de drogues, 3 per encendre foc i 2 per portar gossos a la platja, a més d’avisar diferents grups de persones que no es poden muntar tendes de campanya.

Concretament:

  • A l’entrada del camí del Bosc de la Marquesa des de la Móra els agents van  efectuar una denúncia per tinença de drogues i un altra per acampada.
  • A la platja de la Roca Plana es van realitzar diversos avisos a persones que pretenien muntar tendes de campanya i que tenien espelmes enceses. Al mateix lloc es van efectuar dues denúncies: una per encendre foc i dues per portar gossos a la platja.
  • A  Cala Fonda es van posar tres denúncies per tinença de drogues, una per encendre foc i quatre per realitzar acampades.
  • A la Móra es va posar una denúncia per tinença de drogues i  a la platja de Tamarit es va posar una denúncia per encendre fogueres a la platja.
Segells de reconeixement d'administració oberta