Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2015 Els robatoris amb força es redueixen un 20% durant el primer trimestre de 2015

Els robatoris amb força es redueixen un 20% durant el primer trimestre de 2015

Els robatoris amb força es redueixen un 20% durant el primer trimestre de 2015

A la reunió de la Junta Local de Seguretat d'avui s'han presentat les dades dels primers mesos de 2015.
30/04/2015

 

Avui s’ha reunit la Junta Local de Seguretat on s’han presentat les dades dels primers mesos de 2015. El tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Carles Castillo, ha destacat que continua la línia descendent de fets delictius. En aquest sentit, ha assenyalat que els fets coneguts s’han reduït un 4,2%, els delictes i faltes han baixat un 8,2% i el descens més important ha estat en els robatoris amb força que s’han reduït un 20%.

Durant la reunió també s’ha fet una valoració positiva del macro operatiu policial dut a terme en aquest trimestre, en destaquen els bons resultats ja que permet una actuació integral on intervenen tots els cossos policials, cadascun en l’àmbit que li correspon. En la Junta s’ha acordat continuar realitzant periòdicament aquests macrooperatius conjunts. També s’ha destacat la feina conjunta feta entre Mossos i Guàrdia Urbana que ha permès la detenció de tres persones a les quals se’ls han imputat nou robatoris amb força que s’havien produït en les darreres setmanes a la Part Alta de la ciutat.

Pel que fa al trànsit, s’han presentat les dades de Guàrdia Urbana on destaca, igual que l’any passat, que a Tarragona no s’han produït accidents amb víctimes mortals. Castillo ha explicat que és el resultat de la tasca feta en prevenció des de la Unitat de Trànsit, de gener a març s’han realitzat prop de 1.500 proves d’alcoholèmia i drogues i pel controls del radar de velocitat hi han passat més de 19.000 vehicles.

Aquesta Junta Local és la darrera de la legislatura i la darrera també del tinent d’alcalde Carles Castillo com a responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana. Castillo ha agraït la feina feta i la col·laboració a tots els cossos policials durant aquestes dues darreres legislatures. “Al 2007 vam proposar-nos recuperar la Junta Local de Seguretat i, en aquests anys, hem aconseguit fer-ne una mesa de treball operativa, que ha afavorit la coordinació entre els diferents cossos i ha permès afrontar de manera efectiva les tasques i problemàtiques de Tarragona en matèria de seguretat”.

Ja podeu consultar les dades que ha presentat la Junta Local de Seguretat aquest matí.

Segells de reconeixement d'administració oberta